Welke notities kan ik in de sidebar aan de rechterkant schrijven?

De sidebar met bespreekpunten, notities en activiteiten is een verzamelpunt van gegevens gerelateerd aan de voortgang van jouw persoonlijke doelen. Eigenlijk een soort persoonlijke live feed van jouw HR cyclus. In de sidebar kun je bespreekpunten, gespreksnotities, en privé notities schrijven. In dit artikel leggen we je uit wat je in de sidebar kunt zien en waar je welke notities kunt schrijven.

 

Bespreekpunten

Onder het kopje 'Bespreekpunten' heb je de mogelijkheid om onderwerpen op te schrijven die je nog met jouw leidinggevende wilt bespreken. Je doet dit door op '+ Voeg bespreekpunt toe' te klikken. Je leidinggevende kan hier ook bespreekpunten noteren. 

Je kunt per bespreekpunt aangeven of deze voor je leidinggevende inzichtelijk is, of alleen voor jou. Jouw collega's of coaches hebben dus nooit inzicht in je bespreekpunten. Als je je bespreekpunt op privé hebt gezet, staat er een slotje achter en dan is deze alleen voor jou inzichtelijk.

Je kunt een door jou geschreven bespreekpunt altijd bewerken of verwijderen. Je kunt het bespreekpunt bewerken door met je muis over het bespreekpunt te gaan en op het potloodje te klikken, en verwijderen door op de prullenbak te klikken. 

Heb je het bespreekpunt besproken met jouw leidinggevende? Dan kun je het bespreekpunt afstrepen door op het vierkantje links van het bespreekpunt te klikken.

mceclip1.png

 

Gesprek

Onder het kopje 'Gesprek' vind je recente activiteit over je doelen en feedback en jouw gespreksnotities. Je hebt hier de mogelijkheid om algemene updates of opmerkingen, ook wel gespreksnotities, te schrijven. Je kunt je notitie schrijven in het tekstveld en vervolgens via de zichtbaarheidsbalk eronder aangeven wie deze notitie mag zien. Je kunt je gespreksnotitie na het aanmaken altijd weer bewerken of verwijderen. Je leidinggevende kan hier ook gespreksnotities voor je schrijven.

Verder kun je de onderdelen die in deze lijst tonen filteren. Je kunt filteren op 'Activiteit over doelen', 'Activiteit over feedback' en 'Gespreksnotities'. Op die manier kun je jouw activiteiten op een overzichtelijke manier terugvinden.

mceclip2.png

 

Privé notities

Onder het kopje 'Privé notities' kun je notities bijhouden die je voor jezelf wilt houden. Privé notities zijn nooit voor anderen zichtbaar. Je kunt een privé notitie schrijven in het tekstvak en vervolgens op 'Voeg toe' klikken om de notitie op te slaan. Je kunt een privé notitie bewerken door erop te klikken en eventueel verwijderen door op de prullenbak te klikken.

mceclip3.png

 

Notities en reflecties voor je doelen

Naast algemene notities, kun je ook notities en reflecties bij je doelen schrijven. Lees hier op welke manier je dit kunt doen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1