Wat is het verschil tussen een doel 'archiveren' en 'verwijderen'?

Dialog maakt geen onderscheid tussen 'archiveren' en 'verwijderen'. Een doel archiveren is in principe dus hetzelfde als een doel verwijderen. De beheerders van Dialog van jouw organisatie hebben echter rechten om gearchiveerde doelen te zien.

 

Gerelateerde artikelen:

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0