Wat kan ik terugvinden in de rapportage Feedback (tab Inzicht)?

Onder de tab 'Inzicht' kun je verschillende overzichten terugvinden over het gebruik van Dialog binnen jouw organisatie. In dit artikel lees je wat de verschillende overzichten met betrekking tot feedback betekenen en wat je op deze pagina kunt inzien.

 

Cirkeldiagrammen

Op deze pagina vind je drie cirkeldiagrammen die inzicht geven over gevraagde, gegeven, en ontvangen feedback binnen jouw organisatie.

Feedback gevraagd

In dit overzicht zie je het aantal medewerkers dat feedback heeft gevraagd. Het getal in de cirkel geeft aan hoeveel medewerkers minstens één keer feedback gevraagd heeft in de geselecteerde periode. Daaronder vind je hoeveel procent van het totale aantal medewerkers dit is.

mceclip0.png

 

Feedback gegeven

In dit overzicht zie je het aantal medewerkers dat feedback heeft gegeven. Het getal in de cirkel geeft aan hoeveel medewerkers minstens één keer feedback gegeven heeft in de geselecteerde periode. Daaronder vind je hoeveel procent van het totale aantal medewerkers dit is. 

mceclip1.png

 

Feedback ontvangen

In dit overzicht zie je het aantal medewerkers dat feedback ontvangen heeft. Het getal in de cirkel geeft aan hoeveel medewerkers minstens één keer feedback ontvangen heeft in de geselecteerde periode. Dit gaat om feedback dat op eigen initiatief of op verzoek is gegeven. Daaronder vind je hoeveel procent van het totale aantal medewerkers dit is.

mceclip2.png

Feedbackoverzicht

In deze sectie vind je specifiekere overzichten en statistieken met betrekking op feedback. Je kunt de tabel twee verschillende statistieken laten tonen. 

1. Je kunt de tabel laten tonen hoeveel medewerkers van het totaal aantal medewerkers feedback hebben gevraagd, gegeven, en ontvangen. Dit doe je door op de drie poppetjes te klikken.

feedback_rapportage_1.png

2. Je kunt de tabel laten tonen hoe vaak er in totaal feedback is gevraagd, gegeven, en ontvangen in de desbetreffende teams of functies. Dit doe je door op de gesprekswolkjes te klikken.

feedback_rapportage_2.png

Daarnaast kun je in dit overzicht filters toepassen zodat je gerichte overzichten kun terugvinden, je kunt de tabel groeperen, en je kunt de inhoud van de tabel exporteren als CSV bestand. Je kunt de volgende acties uitvoeren:

3. Je kunt filteren op een cyclus of op een zelf ingestelde periode. Dan gaan alle statistieken in de grafieken en tabel over de geselecteerde cyclus/periode.

4. Je kunt filteren op teams. Dan gaan alle statistieken alleen over de medewerkers die in dat specifieke team hebben.

5. Je kunt filteren op functies. Dan gaan alle statistieken alleen over de medewerkers die die specifieke functie hebben. 

6. Je kunt de tabel groeperen. Je hebt de mogelijkheid om de tabel te groeperen per team, per functie, per leidinggevende, of per medewerker. Wanneer je een team/functie openklapt zie je de medewerkers uit dat team/functie en kun je de statistieken per medewerker inzien.

7. Je kunt de gegevens van de hele organisatie exporteren als CSV bestand. Dit bestand kun je vervolgens in Excel openen zodat je de inhoud van de tabel kunt uitlezen en delen binnen de organisatie.

feedback_rapportage_3.png

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0