Hoe gebruik ik mijn teamdashboard?

Als leidinggevende kun je bij het tabblad 'Team' bij sub-tab 'Dashboard' in één oogopslag zien, hoe het gaat met de medewerkers van het team waar jij leiding aan geeft. Je kunt hier terugvinden of de medewerker al een persoonlijk plan heeft en hoe de doelen ervoor staan, hoe het gaat met de teamdoelen en of er nog evaluaties afgerond mogen worden.

chrome_iT3aOq5X1g.png

 

Overzicht medewerkers

Via deze pagina kun je eenvoudig de HR-cyclus van jouw team waarborgen. We helpen je hierbij door per medewerker aan te geven of zij nog een actie mogen uitvoeren in Dialog. Dit doen we door middel van een gele badge die rechts van de medewerker getoond wordt. Wanneer je met je muis over de badge gaat, kun je zien om welke actie(s) het gaat. Zo kan het zijn dat een medewerker nog niet ingelogd is in Dialog, nog geen persoonlijk plan heeft, of zijn of haar evaluatie nog open staat. Heeft een medewerker geen badge, dan heeft diegene geen acties meer open staan. Dan is zijn of haar Dialog-pagina dus helemaal up to date!

chrome_PV8ZgTUb06.png

 

Door op een medewerker te klikken ga je naar de doelenpagina van de medewerker. Zo heb je direct inzicht in het persoonlijk plan en kun je eventueel een bericht schrijven voor de medewerker. Lees hier welke opmerkingen en notities je bij je medewerkers kunt schrijven

 

Activiteit binnen jouw team

Om inzicht te krijgen in de activiteiten binnen je team, hebben we aan de rechterkant een activiteiten sidebar beschikbaar. Als je deze open klikt, dan kun je in één oogopslag de activiteit van jouw medewerkers inzien. Wanneer je op een activiteit klikt, word je direct doorgestuurd naar de relevante pagina zodat je meteen de details kunt zien. Je hebt ook de mogelijkheid om in dit overzicht te filteren op de activiteit over doelen, feedback, of gespreksnotities. Zo wordt het nog eenvoudiger om inzicht te krijgen in het gebruik van Dialog binnen jouw team.

mceclip0.png

 

Overzicht sorteren

Ten slotte is het ook mogelijk om het medewerkersoverzicht te sorteren. Je kunt de lijst sorteren op de volgende thema's:

  • Meest actief: Wanneer je de lijst op meest actief sorteert, worden eerst de medewerkers getoond die het meest recent ingelogd hebben in Dialog.
  • Minst actief: Wanneer je de lijst op minst actief sorteert, worden eerst de medewerkers getoond die zich nog niet geregistreerd hebben, en vervolgens de medewerkers die het langst niet ingelogd hebben in Dialog. Lees hier waar je hier nog een uitgebreider overzicht van kunt vinden.
  • Openstaande plannen: Wanneer je de lijst op openstaande plannen sorteert, worden eerst de medewerkers getoond die nog geen persoonlijke doelen gesteld hebben.
  • Openstaande evaluaties: Wanneer je de lijst op openstaande evaluaties sorteert, worden eerst de medewerkers getoond waarbij de evaluatie nog openstaat. Lees hier waar je een uitgebreid evaluatieoverzicht van je medewerkers kunt vinden.

teamdashboard_sorteren.png

 

Benieuwd naar andere artikelen die je kunnen helpen bij het ondersteunen van jouw team, lees dan eens onderstaande artikelen:

 

 

 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0