Hoe vraag ik feedback?

Je heb in Dialog de mogelijkheid om feedback te vragen aan anderen, zowel binnen als buiten je organisatie. In dit artikel leggen we je uit hoe je dit doet en welke mogelijkheden je hebt.

1. Klik op 'Feedback'.

2. Klik op 'Vraag feedback'.

feedback_pagina_edit.png

Nu opent een feedbackscherm en krijg je de optie om anderen uit te nodigen om jou feedback te geven.

3. Selecteer hier de naam van de collega aan wie je feedback wilt vragen. Je kunt meer dan één collega selecteren en zo feedback vragen aan meerdere collega's tegelijkertijd. Daarnaast kun je ook feedback vragen aan medewerkers buiten je organisatie. Dit doe je door het emailadres van diegene in te vullen.

4. Je kunt feedback vragen over verschillende onderdelen:

  • Doelen en/of competenties - wanneer je deze optie selecteert, kun je één of meerdere persoonlijke doelen en/of competenties meesturen in je feedback verzoek. Zo ontvang je feedback specifiek op de doelen of competenties waar jij aan werkt. Selecteer aan de rechterkant de doelen en/of competenties waar je feedback over wilt vragen. In het tekstveld kun je je feedbackverzoek compleet maken met een persoonlijk bericht of een extra feedbackvraag stellen.
  • Vragenlijst - als jouw organisatie voorbeeldvragenlijsten beschikbaar heeft gesteld, is het ook mogelijk om een vragenlijst te selecteren wanneer je feedback vraagt. Deze vragenlijsten zijn bedoeld om je op weg te helpen en het eenvoudiger te maken om feedback te vragen. Selecteer de vragenlijst die je mee wilt sturen. In het tekstveld kun je je feedbackverzoek compleet maken met een persoonlijk bericht of een extra feedbackvraag stellen.
  • Stel een vraag - Je kunt natuurlijk ook een algemene feedbackvraag voor iemand hebben. Dan kun je deze optie selecteren en je bericht typen in het tekstveld. 

5. Als je klaar bent, klik je op 'Verstuur'.

Hoe_vraag_ik_feedback_1.png

 

Gerelateerde artikelen:

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0