Hoe vul ik een medewerkersonderzoek in?

In dit artikel willen we je een beeld geven over de ervaring die je als medewerker krijgt bij het invullen van een survey. Ook geven wij hier een aantal tips voor tijdens het invullen. 

 

Uitnodiging

Zodra de survey verzonden is krijg je een e-mail, zoals het voorbeeld hieronder, met de link naar de survey. Om de survey in te kunnen vullen klik je op de knop 'Nu invullen'. De survey opent dan direct.

Startscherm survey

Bij het openen van de survey zie je het beginscherm, vergelijkbaar zoals die van hieronder. In dit beginscherm staat wat je van de survey kunt verwachten namelijk de naam van de survey, hoeveel vragen het zijn en hoe lang het ongeveer zal duren. Jouw antwoorden worden altijd anoniem verstuurd.

Vragen beantwoorden en het versturen

Je kunt de vragen beantwoorden door een score te geven. Ook heb je altijd de mogelijkheid een opmerking toe te voegen. Dit kan jullie interne beheerder helpen een goed beeld te vormen. 

De survey wordt tijdens het invullen van de vragen automatisch opgeslagen. Dat zie je altijd onderaan de pagina.

Tip: Stel je hebt niet de mogelijkheid om de hele survey in één keer in te vullen, dan kun je de survey afsluiten en later verder gaan waar je bent gebleven.

 

Als je alle vragen hebt ingevuld kun je de survey afronden en versturen door te klikken op de knop 'Verstuur'. 

Nadat je de survey hebt verstuurd kom je op een bedank-scherm terecht met de bevestiging dat de survey is verstuurd. Vanuit deze pagina kun je direct inloggen (of registreren) voor Dialog om een samenvatting van je scores te zien.

 

 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0