Moet ik nieuwe gebruikers nog steeds uitnodigen voor Dialog?

Ja, ook als SSO is ingesteld, moeten nieuwe gebruikers nog steeds eerst in Dialog worden aangemaakt. De datum die je bij de uitnodiging opgeeft, bepaalt vanaf wanneer het account actief is en dus gebruikt kan worden. Daarna ontvangt de gebruiker een uitnodigingsmail om te starten met Dialog.

De gebruiker hoeft zich niet apart te registreren. Na het openen van de uitnodiging komt hij of zij direct op het inlogscherm van Dialog terecht en logt vervolgens in met het SSO-account. Daarna wordt de gebruiker automatisch doorgestuurd naar Dialog.
 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0