Handleiding voor een koppeling met Nmbrs

Je kunt Nmbrs koppelen met Dialog in 5 eenvoudige stappen. Met deze koppeling kan Dialog medewerkers, teams, functies, en leidinggevende rollen ophalen. 

 

Stap 1

Navigeer als Dialog beheerder naar de Koppelingenpagina in het Beheer tabblad. Klik vervolgens op 'Nieuwe koppeling' om te beginnen. Aan de rechterzijde van het scherm toont nu een balk waar je de koppeling kan toevoegen.

mceclip2.png

 

Stap 2

Selecteer Nmbrs als koppelpartij.

mceclip3.png

 

Stap 3

Na het kiezen van Nmbrs in stap 2, zal er meer informatie tevoorschijn komen. Door rechtsonder op de knop 'Maak koppeling' te drukken, word je doorverwezen naar de inlogpagina van Nmbrs.

mceclip4.png

 

Stap 4

Je komt nu op de inlogpagina van Nmbrs. Wanneer je inlogt toont onderstaand scherm waarmee je Dialog toegang voor het opzetten van de koppeling. Selecteer onderaan het profiel en klik vervolgens op 'Allow'. 

image.png

 

Stap 5

Nadat je stap 4 hebt uitgevoerd wordt je teruggestuurd naar Dialog. Hier zie je nu dat er succesvol gekoppeld is met Nmbrs.

Stuur nu een mail naar integrations@dialog.nl om ons te laten weten dat je de koppeling hebt opgezet. Is het niet gelukt, dan horen we dat natuurlijk ook graag. Dan helpen wij je zo snel mogelijk weer verder.

image__1_.png

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0