Het koppelen van een functie aan een gebruiker kan op 2 manieren:
Optie 1. Bij de instellingen van de medewerker (aan te raden wanneer je de oude functie meteen wil weghalen)
1. Klik op 'Beheer'
2. Klik op 'Medewerkers'
3. Ga met je muis over de desbetreffende medewerker heen en klik op de drie puntjes
4. Klik op 'Instellingen'
5. Scroll naar het kopje 'Functies', klik op '+Voeg een functie toe' en selecteer de functie die je wil toevoegen.
6. Je kunt hier direct ook de oude functie weghalen bij de medewerker. Deze functie wordt dan gearchiveerd bij de medewerker en je kunt zien tot wanneer de medewerker de functie had. Wanneer je de historie helemaal wilt weghalen, dan kun je daarna nog eens op het prullenbakje klikken.
Optie 2. Via de functiepagina (aan te raden wanneer je meerdere medewerkers wil aan een functie toevoegt)
1. Klik op 'Beheer'.
2. Klik op 'Functies'.
3. Klik op de functie waaraan je een gebruiker wilt koppelen
4. Klik op '+Koppel medewerker' en selecteer de medewerker wie je aan deze functie wilt koppelen
5. Je hebt de mogelijkheid om aan te geven of de medewerker deze functie pas in de toekomst krijgt via 'Koppel vanaf'. Als je klaar bent klik je op 'Koppel'.