Hoe werkt mijn evaluatiedashboard?

Je evaluatiedashboard geeft een overzicht van al jouw huidige en oude evaluatiemomenten. Je komt hier door eerst op 'Evaluaties' te klikken, en vervolgens op de subpagina 'over mij'. In dit overzicht zie je eenvoudig wat je bij huidige evaluaties nog moet doen en welke evaluaties afgerond zijn. Je kunt de inhoud van een evaluatie zien door erop te klikken.

Wanneer er nog een actie nodig is bij een evaluatie, wordt aan de rechterkant aangegeven wat je nog bij die evaluatie moet doen. 

  • Evaluatie schrijven - Heb je nog niks ingevuld in het evaluatieformulier? Dan toont de knop 'Evaluatie schrijven'. Klik op de knop om direct naar je evaluatie te gaan.

  • Evaluatie afronden - Heb je wel al iets ingevuld, maar heb je je evaluatie nog niet verstuurd? Dan toont de knop 'Evaluatie afronden'. Door op de knop te klikken ga je direct naar je evaluatie, kun je hem afschrijven, en ten slotte versturen naar je leidinggevende.

  • Bekijk & akkoord - Heeft jouw organisatie ingesteld dat je een akkoord moet geven op de evaluatie? Dan toont de knop 'Bekijk & akkoord' nadat jouw leidinggevende de evaluatie heeft afgerond. Door op de knop te klikken kun je de evaluatie controleren en er vervolgens akkoord op geven of markeren als gezien.

Gerelateerde artikelen:

 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0