Handleiding voor een koppeling met Loket

Je kunt Loket koppelen met Dialog in 5 eenvoudige stappen. Met deze koppeling haalt Dialog de werknemers op. Let hierbij op dat Dialog alleen het zakelijke emailadres ophaalt. Deze moet dus ingevuld zijn in Loket.

 

Stap 1

Navigeer als Dialog beheerder naar de Koppelingen pagina onder de Beheer tab. Klik vervolgens op de knop om een nieuwe koppeling toe te voegen. Er zal nu aan de rechterzijde van het scherm een zijbalk tevoorschijn komen waar een nieuwe koppeling kan worden toegevoegd.

mceclip2.png

 

Stap 2

Selecteer Loket als koppelpartij.

mceclip0.png

 

Stap 3

Na het kiezen van Loket in stap 2, zal er meer informatie tevoorschijn komen. Door rechtsonder op de knop “Maak koppeling” te drukken, zal de beheerder worden doorverwezen naar de inlogpagina van Loket. Log hier in met een account die voldoende rechten heeft om alle medewerkers in te zien.

mceclip2.png

 

Stap 4

Nadat de beheerder is ingelogd bij Loket, zal de browser worden teruggestuurd naar de zijbalk in Dialog. Linksonder zal een indicatie staan van de status van de koppeling.

mceclip3.png

 

Stap 5 

Op de Koppelingenpagina staat nu duidelijk aangegeven dat de koppeling actief is. Opgehaalde medewerkers van Loket zullen nu in de tabel tonen op deze pagina. Vanaf hier kunnen medewerkers eenvoudig en snel worden uitgenodigd in Dialog.

mceclip4.png

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0