Waar kan ik de resultaten van de kalibratie inzien?

Wanneer je een kalibratie voor jouw medewerkers hebt ingevuld, kun je de resultaten hiervan ten alle tijden terugvinden. Hiervoor ga je naar het tabblad 'Inzicht' en subtab 'Kalibratie'. Je ziet nu de kalibratierapportage van jouw medewerkers. De grafiek toont hoeveel procent je een bepaalde score hebt gegeven en de cirkeldiagram toont of er nog medewerkers zijn waar je de kalibratie nog voor moet invullen. Ben je benieuwd naar wat een kalibratie precies is? In dit artikel lees je wat een kalibratie inhoudt en hoe je deze invult.

In de lijstweergave zie je voor welke medewerkers je de kalibratie mag invullen en of je dit al gedaan hebt. Je kunt via de zoekbalk naar een medewerker zoeken. Je kunt de lijst ook de score per medewerker laten tonen door op de beker te klikken boven de lijst. Wanneer je op een medewerker klikt kun je de score van de medewerker zien en welke toelichting je gegeven hebt. Als de kalibratie nog open staat, kun je de score en toelichting eventueel nog aanpassen.

mceclip0.png

 

Je kunt op deze pagina verder ook nog de volgende acties doen die invloed hebben op wat je ziet op deze pagina:

1. Weergave veranderen: de lijst wordt standaard per medewerker weergeven. Je kunt de lijst ook sorteren op team, functie, of evaluator.

2. Zijn er al meerdere kalibraties geweest? Dan kun je selecteren van welke kalibratie je de rapportage wilt zien.

3. Geef je leiding aan meerdere teams? Dan kun je filteren op bepaalde teams zodat alleen de resultaten van de desbetreffende teams getoond worden.

Waar_kan_ik_de_resultaten_van_de_kalibratie_inzien.jpg

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0