Hoe stel ik de doelen stellen periode in voor mijn medewerkers?

Aan het begin van een nieuwe periode gaan medewerkers kun doelen stellen en toevoegen in Dialog. Als beheerder kun je de periode instellen waarin je wilt dat medewerkers dit doen. Je kunt ook een aankondigingsmail instellen, en gedurende deze periode worden medewerkers door Dialog gestimuleerd om een persoonlijk plan te maken.  Je stelt deze periode als volgt in:

1. Klik op 'Beheer'

2. Klik op 'Evaluatiecycli'

3. Klik op de juiste cyclus (bijvoorbeeld die van aankomend jaar)

4. Klik op 'Momenten'

5. Klik op de drie puntjes rechts van 'Doelen stellen' en klik op 'Bewerken'

Je kunt hier de volgende dingen instellen:

  • Startdatum: vanaf deze datum krijgen de medewerkers op hun profiel een taak om een persoonlijk plan te maken. 
  • Stuur bericht op: op deze datum ontvangen de medewerkers de aankondigingsmail van Dialog om een persoonlijk plan te maken.
    • Zorg ervoor dat dit is aangevinkt en bepaal op welke datum ze deze mail gaan ontvangen. Zorg ervoor dat je een goede timing kiest. 1 Januari is bijvoorbeeld geen handige dag om deze mail te versturen.
  • Einddatum: dit is de uiterlijke dat jouw organisatie wil dat medewerkers hun persoonlijk plan hebben gemaakt. Deze datum wordt gebruikt in de communicatie en tot deze datum worden medewerkers herinnerd om een plan te maken.
    • De einddatum is dus vooral bedoeld voor de communicatie. Een medewerker kan na deze datum natuurlijk nog gewoon nieuwe doelen stellen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0