Hoe sluit ik een kalibratie?

Heb je een medewerker waarvoor je geen kalibratie in hoeft te vullen? Bijvoorbeeld als iemand langdurig afwezig is, of net in dienst is. Dan kun je die kalibratie sluiten.

Je kunt dit op 2 manieren doen, vanuit het invullen van de kalibratie en de kalibratie rapportage. Hieronder zie je de stappen van beide opties. 

Kalibratie sluiten vanuit het invulscherm:

  1. Klik op de tab 'Team' en 'Dashboard'
  2. Klik op de open taak om de kalibratie te schrijven
    Het kalibratie invulscherm opent.
  3. Klik achter de medewerker op 'Sluiten' 
    Let op: doe dit alleen als je de kalibratie niet hoeft in te vullen omdat deze medewerker langdurig afwezig is, of net in dienst. 
  4. Klik daarna nog een keer op 'Sluiten' om deze kalibratie te sluiten en de kalibratie voor de volgende medewerker in te vullen

 

Kalibratie sluiten vanuit de kalibratie rapportage:

  1. Klik op de tab 'Team' 
  2. Klik op de tab 'Evaluaties' en 'Kalibratie' 
  3. Ga met je muis over de naam van een medewerker en klik op de 3 puntjes
  4. Klik op 'Verander kalibratie status'
    Er opent daarna een pop-up en daarin kun je de status wijzigen van 'Open' naar 'Gesloten' of van 'Gesloten' naar 'Open'. 
  5. Klik op 'Status wijzigen' om de kalibratie wijziging op te slaan

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0