Waar kan ik de resultaten van de talent review inzien?

Wanneer je de talent review voor jouw medewerkers hebt ingevuld, kun je de resultaten hiervan ten alle tijden terugvinden. Hiervoor ga je naar het tabblad 'Inzicht' en subtab 'Talent reviews'. Je ziet nu een visuele weergave van wat jij voor jouw medewerkers hebt ingevuld. Op de assen staan de dimensies met de bijbehorende scores en in de vakken zijn je medewerkers geplaatst op basis van de score die jij ze gegeven hebt. Benieuwd wat een talent review is? In dit artikel lees je wat een talent review inhoudt en hoe je deze invult.

Wanneer je op een vak klikt, zie je in een overzicht de medewerkers die in het vak zitten en welke score daarbij hoort. Wanneer je vervolgens op een medewerker klikt, krijg je naast de score ook de toelichting die je geschreven hebt te zien. Wanneer de talent review nog open staat, kun je hier ook eventueel je score of toelichting aanpassen.

mceclip0.png

 

Je kunt op deze pagina ook de volgende acties doen die invloed hebben op wat je ziet op deze pagina:

1. Weergave veranderen: je kunt de resultaten ook in een lijst laten weergeven. Zo krijg je al jouw medewerkers onder elkaar te zien en kun je via de zoekbalk op een medewerker zoeken.

2. Heb je de afgelopen periode meerdere talent reviews ingevuld? Dan kun je selecteren van welke talent review je de resultaten wilt zien.

3. Geef je leiding aan meerdere teams? Dan kun je filteren op bepaalde teams zodat alleen de resultaten van de desbetreffende teams getoond worden.

Untitled.png

 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0