Hoe ziet het invullen van een medewerkersonderzoek eruit?

In dit artikel staat een voorbeeld van je een medewerkersonderzoek invult via Dialog. Medewerkers ontvangen een e-mail met daarin de link naar het onderzoek. Klik op 'Nu invullen' om direct naar het onderzoek te gaan. Om het zo eenvoudig mogelijk te maken, hoeven medewerkers dus niet in te loggen in Dialog. 

Let op: iedere medewerker ontvangt een eigen unieke link. Het is belangrijk dat deze link niet wordt doorgestuurd of gedeeld binnen de organisatie. Dit kan enorme gevolgen hebben voor de resultaten.

Wanneer je op 'Nu invullen' hebt geklikt, kom je uit op het startscherm van het onderzoek. Je ziet hier de naam van het onderzoek, hoeveel vragen worden gesteld en een schatting van hoelang het invullen duurt. Klik op 'Start onderzoek' om te beginnen.

Bij het instellen van het onderzoek heb je gekozen om 1 vraag per pagina te stellen of 1 thema per pagina. Op basis van je keuze ziet het invullen van het onderzoek er anders uit. 

1. Je kunt een score geven op de vraag en een toelichting geven.

2. Als jouw organisatie ook gebruikt maakt van de Performance module van Dialog, dan kun je ervoor kiezen om een vraag toe te voegen als privé bespreekpunt. Medewerkers kunnen ervoor kiezen om de gegeven antwoorden als privé bespreekpunt toe te voegen. Dan kunnen ze dit later met een leidinggevende bespreken.

3. Via 'Volgende' ga je naar de volgende pagina

4. Via het kruisje linksboven sluit je de het onderzoek. Je antwoorden worden altijd tussentijds opgeslagen. Via de link kun je later weer naar het onderzoek teruggaan. 

 

1 vraag per pagina

 

1 thema per pagina

 

Wanneer je alle vragen hebt ingevuld kun je je antwoorden versturen. Hier benadrukken we nog eens dat je antwoorden anoniem en niet te herleiden zijn.

Vervolgens kom je op het bedankscherm uit. Hier kun je direct inloggen of jezelf registreren voor Dialog. Je kunt dan je eigen antwoorden zien in je dashboard.

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0